Beeldcoaching

Beeldcoaching

Een veel gehoorde opmerking tijdens trajecten is: ‘Het werken met beelden is een eyeopener!’. Beeldcoaching is een krachtig middel om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen. De beelden opgenomen in de eigen praktijk zijn de basis om op te reflecteren en over in dialoog te gaan. Het voortbouwen op dat wat goed gaat en het uitbouwen van kwaliteiten zijn uitgangspunten van Beeldcoaching. Dat werkt effectief, motiverend en plezierig.

Josta en Marielle beeldcoaching

Waarom beeldcoaching?

Beeld geeft de mogelijkheid het eigen handelen zeer nauwkeurig te analyseren, hierop te reflecteren en feedback te geven. De gesprekken gaan over beeld in brede zin, dus meer dan het verbeteren van vaardigheden.

Bijvoorbeeld ook over: gedachtes, gevoelens, ideeën, overtuigingen, belemmeringen, idealen en motieven. Dit draagt bij aan begrip en inzicht, betere prestaties, positieve en een duurzame gedragsverandering.

Voor wie is beeldcoaching?

De methodiek kan overal waar mensen met elkaar communiceren ingezet worden. Beeldcoaching is in brede kring toepasbaar en is geschikt voor iedereen die wil ontwikkelen en leren. 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen