Over Lof in Beeld

foto-Marielle-Dekker-websit

Mariëlle Dekker

Ik ben Mariëlle Dekker, trainer en coach bij Lof in Beeld. Al vele jaren werk ik met plezier actief aan goed onderwijs in de ruime zin van het woord. Bij goed onderwijs denk ik aan enthousiaste vakkundige leerkrachten, nieuwsgierige leerlingen, betrokken scholen en organisaties die samen elke dag stappen zetten in hun ontwikkeling. Dankzij mijn ruime ervaring als intern begeleider, beeldcoach, didactisch coach en orthopedagoog ben ik in staat om af te stemmen en te begeleiden bij zeer uiteenlopende vragen. Mensen met wie ik werk omschrijven mij als enthousiast, optimistisch positief en nieuwsgierig. Ze vinden het vaak prettig dat ik mij door mijn ervaring goed in hun situatie kan inleven.

Lof in Beeld biedt…

Lof in Beeld biedt trainingen en coaching voor professionals in onder meer het onderwijs, de zorg en musea. Alles is maatwerk en sluit aan bij de vraag van een instelling, team of individu. Trainingen en coaching gaan uit van sterktes van mensen en wat goed gaat, niet wat niet goed gaat. Dat motiveert, werkt plezierig en levert goede resultaten op. Bijna altijd zet Lof in Beeld het krachtige middel Beeldcoaching in om mensen verder helpen zich te ontwikkelen. Hierbij zijn veiligheid, zorgvuldigheid en vertrouwen die een voorwaarde om je als mens kwetsbaar op te stellen en te leren. Met doelgerichtheid, creativiteit, enthousiasme en in samenwerking krijgt Lof in Beeld mensen in beweging. Leren doe je het beste op je werkplek zelf, daarom werkt Lof in Beeld op locatie.

Josta en Marielle beeldcoaching

Breng onderwijsbehoeftes in beeld

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen