Musea

Musea

Museumdocenten hebben een complex vak. Het vereist onder meer dat je snel contact kunt maken met een groep, volgbaar bent in je gedrag, afstemt op het niveau van de groep, ingaat op initiatieven van de deelnemer en tegelijkertijd vasthoudt aan je rode draad. Museumdocenten zijn vaak zeer gemotiveerd de deelnemers in de rondleiding een unieke en plezierige ervaring te geven. Het is prettig om daar met gerichte coaching aan bij te dragen. Beeldcoaching is een plezierig en effectief middel om zicht te krijgen op de sterktes van een museumdocent en hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden die gevraagd zijn. Museumdocenten die een coaching ervaren hebben waren zeer verrast door het resultaat! Wil jij je individueel of jij samen met je collega’s ontwikkelen en heb je een leervraag? Neem vooral contact op en informeer naar de mogelijkheden! Lof in Beeld biedt altijd maatwerk en zorgt voor een veilige omgeving om te leren.

Musea beeldcoaching en feedback
museum beeldcoaching

Feedbackgesprekken

Lof in Beeld heeft ervaring met het voeren van feedbackgesprekken met educatoren die werkzaam zijn in een museum.  Hoe bevordert een team in een museum het leren en verhoogt het de motivatie van de collega’s in het team? Een traject met inzet van Beeldcoaching geeft zicht op sterktes in gespreksvoering, versterkt interactievaardigheden en leert de kracht van feedback in te zetten. Dit kan zowel individueel als in een intervisietraject met collega’s waarbij van en met elkaar geleerd wordt. Voor vragen of informatie neem gerust contact op.

Bij alle trajecten gelden de ethische codes opgesteld volgens het Collectief van Beeldcoaches.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen