Voor wie?

kinderen high five

Kinderen

Samen met kinderen kijken naar beelden en hierover in gesprek gaan helpt bij het bouwen aan zelfvertrouwen en het geven van inzicht. Trajecten kunnen bijvoorbeeld welbevinden, werkhouding of sociale vaardigheden in korte tijd verbeteren.

leerkracht beeldcoaching

Leerkrachten

Vergroot je werkplezier, krijg zicht op de sterktes van jouw eigen handelen én die van kinderen. Zet vandaar uit de volgende stappen in je ontwikkeling. Ieder traject is maatwerk en de vraag van de leerkracht is het uitgangspunt.

foto team feedback verkleind

Scholen

Verbeter het onderwijs voor kinderen door samen van en met elkaar te leren. Doe nieuwe ideeën op, reflecteer op wat werkt én wat niet en breng handelen op een bewust niveau. Leer van jezelf én de ander door het geven van effectieve feedback en door elkaar te bevragen.

intervisie didactisch coachen

Intern begeleiders

Wil jij meer diepgang bij de coaching? Wil jij leerkrachten vanuit sterktes helpen zich verder te ontwikkelen? Wil jij je eigen gespreksvaardigheden verder ontwikkelen? Leer dan werken met Beeldcoaching-Didactisch Coachen!

Musea beeldcoaching + feedback

Musea

Breng de rondleiding in beeld en ervaar welk effect lichaamshouding en gedrag van museumdocenten hebben op een prettig en leerzaam museumbezoek. Hoe geef je als educator effectieve feedback aan museumdocenten gericht op sterkte én groei?

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen