Intern begeleiders

Interne begeleiding

Als je als intern begeleider leert werken met Beeldcoaching voeg je een krachtig middel toe aan je coaching. Beeldcoaching is een zeer succesvolle methode om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen. In de opleiding Beeldcoaching – Didactisch Coachen die Lof in Beeld verzorgt in samenwerking met de Stichting Opleiders Collectief Beeldcoaching en de Stichting Didactisch Coachen, leer je coachen met beeld. Het werkt effectief omdat de opnames in de eigen werksituatie van de gecoachte worden opgenomen.

intervisie coachen
Kinderen coaching en feedback geven

Je stimuleert de gecoachte stappen in de ontwikkeling te zetten door te reflecteren op het eigen handelen, effectieve feedback te geven en doelgericht aan eigen leervragen te werken. Je gaat kijken naar sterktes en geslaagde interventies die de gecoachte inzet en verbetert vervolgens doelgericht verder. Beeld is tijdens het coachen een soort derde gesprekspartner. Door als coach verdiepende vragen te stellen, bijvoorbeeld over ideeën, overtuigingen en belemmeringen, draag je bij aan een positieve en een duurzame gedragsverandering van de gecoachte. Wil je meer weten over de opleiding Beeldcoaching met Didactisch Coachen? Neem dan contact op!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen